Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a davet: Televizyonda konuşalım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım’ı bir televizyon kanalında yüz yüze konuşmaya davet etti.

Ali Koç yaptığı açıklamada, “Sayın Aziz Yıldırım’ı, şahsıma yönelik iddiaları üzerine yüz yüze bir TV kanalında konuşmaya davet ediyorum” dedi.

‘ÇEKİNMEYECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOK’

Açıklamalarına devam eden Koç, “Sayın Aziz Yıldırım’ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur. Aslolanın Fenerbahçe olmasından hareketle değerli camiamızın da bunu hak ettiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ali Koç ayrıca, “Kendisinin bu davetimi kabul etmesi halinde, bu adımın Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

KOÇ’TAN UÇUM’A: ONUN DERDİ BELLİ

Öte yandan Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum’a, açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de şampiyonluğu kaçırmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, Ali Koç ve yönetimine eleştirilerde bulunmuştu. Uçum, “Bu sezon da bitti, son on yıl yine hüsran” ifadelerini kullanmıştı. Uçum, “Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi. Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe’yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir. Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir. Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak. Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise açıklamasında, hükümet veya devletle bir sorunları olmadığını, ancak iktidar içindeki bazı kliklerin ve güçlerin isimlerini kullanarak kendilerine baskı yaptığını ifade etti. Koç, “Mehmet Uçum diye bir adam tweet atmış. Fenerbahçe tarihinde görmediği rakamları gördüğümüz sezonda ‘şampiyon olamadık’ diye tweet atmış. Ya bu adam hiç mi görmüyor bize yapılanları? Fenerbahçeliyim diye geçinen bu adam geçmişte ne zaman Fenerbahçe’ye sahip çıktı? Onun derdi belli. Bir adaya (Aziz Yıldırım) sahip çıkmak” diye tepki gösterdi.

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir