Football Manager 2025’ten Yepyeni Bilgiler Geldi: Kadın Futbolu Geliyor! (Sosyal Medyadan Komik Tepkileri de Derledik)

Futbol yönetim simülasyonu Football Manager, şüphesiz dünyanın en popüler oyun serilerinden biri. Sports Interactive imzası taşıyan ve SEGA tarafından yayımlanan serinin oyunları, her yıl yüz binlerce oyunsever tarafından bekleniyordu.

Bu yılın oyunu, Football Manager 2025 olacaktı. Birçok önemli değişikliklerle gelecek yapımın, resmî çıkış tarihi ise belli değildi. Ancak dün oyunla ilgili yeni bir geliştirme güncellemesi paylaşıldı. Bu güncellemede gelecek yeniliklere göz atabildik.

Yepyeni bir arayüz, kadın futbolu ve dahası

Football Manager’ın resmî sitesinden paylaşılan açıklamaya göre FM 25’te seride şu ana kadar yapılmış en büyük değişiklikleri göreceğiz. Bilgiye erişimi kolaylaştıracak “karo ve kart” sistemini getirecek yepyeni bir arayüz oyunda yer alırken iyileştirilmiş maçlar ve daha iyi oyun deneyimiyle de karşılaşacağız.

FM 25, serinin tarihinde bir ilke de imza atmayı başaracak. Oyunda, ilk kez kadın futbolunun yer aldığını göreceğiz. Aslında bu haber, geçen yıl verilmişti ancak bugün yeni bilgiler paylaşıldı. Geliştirici, bunun için birden fazla lisansı şimdiden garantilediklerini ve daha fazlasının geleceğini aktarmış.

Hangi liglerin dahil olacağına dair detayları ise önümüzdeki aylarda açıklayacağını belirtmiş. Oyuncuların erkek ve kadın takımların menajerliği arasında rahatlıkla geçiş yapılabileceği de gelen bilgiler arasında. FM 25’e gelecek yenilikleri içeren tüm paylaşıma buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

FM 25’te kadın futbolunun eklenecek olması, kısa sürede sosyal medyanın gündemine de oturdu. Kullanıcılar, bu yeniliğe sevinirken bazı komik paylaşımlar da yaptı. Gelin bunlardan bazılarına bakalım:

FM 25’e kadın futbolu eklenmesiyle ilgili gelen paylaşımlar:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir